Rekrytointi

TRAILMAKERIN TIIMI VAHVISTUI NELJÄLLÄ HENGELLÄ."Tarvitsimme vahvaa osaamispohjaa kasvumme tueksi. Monikansalliset suuryritykset ja pääomasijoittajat ovat asiakaskuntana kaikkein vaativimpia."
                                             - Heikki Manninen, Managing Partner


6.8.2019
JUHANI ELOMAA NIMITETTY TRAILMAKERIN SENIOR ADVISORIKSI

Rahoitusalan ammattilainen Juhani Elomaa on aloittanut Trailmakerin Senior Advisorina. Elomaa on toiminut vuodesta 2007 alkaen pörssiyhtiö Taaleri Oyj:n toimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, josta hän siirtyi hiljattain yhtiön hallitukseen. Elomaa kuuluu Taalerin perustajiin.

Trailmakeriin Elomaa tutustui ensin asiakkaan roolissa Taalerilla, ja vakuuttui konseptin konkreettisuudesta ja käyttökelpoisuudesta strategian toteuttamisessa.

"Suuryritysten strategiat ovat laajoja ja monisyisiä kokonaisuuksia, joissa suunnittelun ja käytäntöön viemisen välille jää usein iso kuilu. Asioista tulee vaikeita, kun puhutaan monimutkaisista ja yksinkertaisista asioista yhtä aikaa. Trailmakerin avulla yrityksessä saavutetaan yhteinen näkemys ja varmistetaan, että strategia on riittävän konkreettinen ja näin myös kommunikoitavissa kaikille yrityksen työntekijöille", Elomaa sanoo.

Juhani Elomaa on toiminut aikaisemmin muun muassa Sampo Pankin johtoryhmän jäsenenä sekä Mandatum Yksityispankin johtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri Turun yliopistosta ja eMBA.THOMAS ENCKELL, KIURU SCHALIN JA MIKA RYTKY NIMITETTY SENIOR EXECUTIVE -TASON KONSULTEIKSI.

Trailmaker Oy kasvaa, kun kolme uutta Senior Executive-tason konsulttia, Kiuru Schalin, Thomas Enckell ja Mika Rytky, liittyvät vahvalla osaamisella varustettuun tiimiin.


Kiuru Schalin on toiminut yli kolmenkymmentä vuotta yritysten johtoryhmissä yhdeksässä eri maassa. Hän on ollut aikaisemmin mm. AGA Suomen toimitusjohtajana ja tehnyt urallaan mm. yritysten kansainvälistämistä ja kansainvälisen toiminnan kehittämistä sekä strategiamuutoksia. Schalin on aktiivinen useissa hallituksissa ja edustajistoissa, kuten Meriteollisuus ry, Helsingin seudun kauppakamari ja Teknologiateollisuus ry.

Thomas Enckellillä on kolmenkymmenen vuoden kokemus kuluttajaliiketoimintojen johtamisesta kansainvälisissä yhtiöissä, mm. Fiskarsilla, Hackmanilla ja Iittalalla. Hän on toiminut Fiskars Groupin johtoryhmässä Euroopan liiketoiminnasta vastaavana johtajana sekä Functional -liiketoiminta-alueen EMEA-johtajana (liikevaihto 250 M€). Hän on lisäksi ollut johtoryhmän jäsenenä pörssiyhtiössä, ja hallituksen jäsenenä sekä perheyhtiössä että pääomasijoittajien portfolioyhtiöissä.

Mika Rytky on tehnyt yli 15 vuotta hallitus- ja strategiatyötä sekä liiketoiminnan kehittämistä. Hän on toiminut muun muassa PRT- Forest -konsernin toimitusjohtajana sekä sen tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana. Tämän lisäksi hän on johtanut monikansallisia liiketoimintoja PKC Group Oyj:ssä. Rytky on tehnyt laajasti yritysten kehittämistä niin strategian, myyntiprosessin, kansainvälistymisen kuin organisaatiomallienkin alueilla.

”Trailmakerin positiot edellyttävät syvällistä osaamista ja kokemusta sekä yritysten että ihmisten johtamisesta. Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin rekrytointeihimme”, toteaa Trailmaker Managing Partner Heikki Manninen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TIIMIIN JUHANI, THOMAS, KIURU JA MIKA!