Trailmakerin tiimi vahvistuu!

Trailmaker Oy kasvaa, kun kolme uutta Senior Executive-tason konsulttia, Kiuru Schalin, Thomas Enckell ja Mika Rytky, liittyvät vahvalla osaamisella varustettuun tiimiin.

Kiuru Schalin on toiminut yli kolmenkymmentä vuotta yritysten johtoryhmissä yhdeksässä eri maassa. Hän on ollut aikaisemmin mm. AGA Suomen toimitusjohtajana ja tehnyt urallaan mm. yritysten kansainvälistämistä ja kansainvälisen toiminnan kehittämistä sekä strategiamuutoksia. Schalin on aktiivinen useissa hallituksissa ja edustajistoissa, kuten Meriteollisuus ry, Helsingin seudun kauppakamari ja Teknologiateollisuus ry.

Thomas Enckellillä on kolmenkymmenen vuoden kokemus kuluttajaliiketoimintojen johtamisesta kansainvälisissä yhtiöissä, mm. Fiskarsilla, Hackmanilla ja Iittalalla. Hän on toiminut Fiskars Groupin johtoryhmässä Euroopan liiketoiminnasta vastaavana johtajana sekä Functional -liiketoiminta-alueen EMEA-johtajana (liikevaihto 250 M€). Hän on lisäksi ollut johtoryhmän jäsenenä pörssiyhtiössä, ja hallituksen jäsenenä sekä perheyhtiössä että pääomasijoittajien portfolioyhtiöissä.

Mika Rytky on tehnyt yli 15 vuotta hallitus- ja strategiatyötä sekä liiketoiminnan kehittämistä. Hän on toiminut muun muassa PRT- Forest -konsernin toimitusjohtajana sekä sen tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana. Tämän lisäksi hän on johtanut monikansallisia liiketoimintoja PKC Group Oyj:ssä. Rytky on tehnyt laajasti yritysten kehittämistä niin strategian, myyntiprosessin, kansainvälistymisen kuin organisaatiomallienkin alueilla.

”Trailmakerin Senior Executive Consultant –positiot edellyttävät syvällistä osaamista ja kokemusta sekä yritysten että ihmisten johtamisesta. Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin rekrytointeihimme”, toteaa Trailmaker Managing Partner Heikki Manninen.

 

Tervetuloa tiimiin Kiuru, Thomas ja Mika!

9.5.2019