Trailmaker-rekrytointi: Korkean tason johtaja Thomas Enckell Trailmakeriin

Kansainvälisen liiketoiminnan kokenut asiantuntija, KTM Thomas Enckell on aloittanut Trailmakerissa Senior Executive Consultantin tehtävässä.

Yli kolmenkymmenen vuoden ura kuluttajaliiketoimintojen johdossa kansainvälisissä yhtiöissä mm. Fiskarsilla, Hackmanilla ja Iittalalla antaa vahvan pohjan työskentelyyn Trailmakerin asiakkaiden kanssa. Enckell on ollut johtoryhmän jäsenenä pörssiyhtiössä ja hallituksen jäsenenä sekä perheyhtiössä että pääomasijoittajien portfolioyhtiöissä.

Tuotteistettu Trailmaker-konsepti, joka tehostaa strategian toteutusta, on vakuuttanut lukemattomia strategioita työssään läpi vieneen Enckellin.

– Trailmaker on todella vahva prosessi, jolla lyhyessä ajassa luodaan paitsi riittävän holistinen ja laaja yhteinen näkemys myös varmistetaan riittävät resurssit ja konkreettiset, aikataulutetut vaiheet, joilla strategia viedään käytäntöön, Enckell sanoo.

Trailmakerin referenssit ja monipuolisuus vakuuttavat

Trailmakerin vahvuus näyttäytyy myös monipuolisuudessa – konsepti sopii moniin tilanteisiin.

– Trailmakerin vakuuttavat referenssit puhuvat puolestaan. Trailmakeria voi käyttää paitsi tehostamaan strategioiden jalkauttamista myös yrityskauppojen yhteydessä ja esimerkiksi testaamaan ja konkretisoimaan strategisia resursseja ja kyvykkyyksiä.

Enckell muistuttaa, että merkittävä osa strategioista kaatuu toteuttamiseen. Uudistuminen ja muutoksen läpivieminen vaatii paljon työtä arkityön päälle.

– Trailmaker ohjaa konkreettista ja ajankohtaista tekemistä. Ja kun ihmiset kokevat työskentelevänsä kohti yhdessä asetettuja strategisia tavoitteita, syntyy yrityskulttuuri, jossa on yhteenkuulumisen tunnetta ja tekemisen meininkiä.

20.5.2019