Juhani Elomaa nimitetty Trailmakerin Senior Advisoriksi

Rahoitusalan ammattilainen Juhani Elomaa on aloittanut Trailmakerin Senior Advisorina. Elomaa on toiminut vuodesta 2007 alkaen pörssiyhtiö Taaleri Oyj:n toimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, josta hän siirtyi hiljattain yhtiön hallitukseen. Elomaa kuuluu Taalerin perustajiin.

Trailmakeriin Elomaa tutustui ensin asiakkaan roolissa Taalerilla, ja vakuuttui konseptin konkreettisuudesta ja käyttökelpoisuudesta strategian toteuttamisessa.

– Suuryritysten strategiat ovat laajoja ja monisyisiä kokonaisuuksia, joissa suunnittelun ja käytäntöön viemisen välille jää usein iso kuilu. Asioista tulee vaikeita, kun puhutaan monimutkaisista ja yksinkertaisista asioista yhtä aikaa. Trailmakerin avulla yrityksessä saavutetaan yhteinen näkemys ja varmistetaan, että strategia on riittävän konkreettinen ja näin myös kommunikoitavissa kaikille yrityksen työntekijöille, Elomaa sanoo.

Juhani Elomaa on toiminut aikaisemmin muun muassa Sampo Pankin johtoryhmän jäsenenä sekä Mandatum Yksityispankin johtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri Turun yliopistosta ja eMBA.

 

Odotamme antoisaa yhteistyötä. Lämpimästi tervetuloa tiimiin, Juhani!

6.8.2019