Suuryritykselle

TRAILMAKER ON KONSEPTI STRATEGIAN TOTEUTUKSEEN JA EXECUTION DUE DILIGENCE

Trailmaker on konsepti suuryrityksen strategian sekä kehityshankkeiden ja yrityskauppojen tehokkaaseen toteutukseen.

Trailmaker muodostaa yhteisen näkemyksen markkinoiden tehokkaimmalla ajankäytöllä, vain 3 päivässä.

Trailmaker testaa ja konkretisoi strategian toteutuksen kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Samalla se testaa ja konkretisoi toteutuksen edellyttämät resurssit ja kyvykkyydet. Trailmaker mahdollistaa toteutuksen pullonkaulojen tunnistamisen ja välittömät korjaustoimenpiteet.

Yrityskaupoissa Trailmakeria käytetään uudenlaisena execution due diligence ja integraatiokonseptina. Trailmaker soveltuu myös kehityshankeportfolion hallintaan.

Trailmaker-konsepti koostuu kahdesta osasta: tarkasti määritetystä Trailmaker-prosessista ja webpohjaisesta johtamisnäkymästä. Trailmaker on käytössä yli 300 yrityksessä.

Lue lisää asiakkaistamme täältä.

Käyttökohteet

STRATEGIAN TOTEUTUS

KEHITYSHANKKEET

YRITYSKAUPAT – EXECUTION DUE DILIGENCE JA INTEGRAATIO

ARTIKKELEITA ASIAKKAISTAMME

Trailmaker-asiakas: Oriolasta irtautunut Oribalt kasvaa Baltiassa

Yhteisen näkemyksen kirkastaminen on ollut johdolle ja sijoittajille ensiarvoisen tärkeää. Uusi strategia, konkreettisen toteutuksen varmistaminen ja sujuva siirtymä suuryrityksestä yrittäjämäiseen toimintatapaan varmistettiin saaman pöydän ääressä tammikuussa 2018. "Trailmaker-konseptin avulla saimme erittäin selkeän strategian ja selkeät stepit sen toteuttamisen tueksi. Saimme juuri niin konkreettisen työkalun kuin odotimme", Ruokanen sanoo.

Trailmaker pysyi hyvin tuoreen ja ketterän yrityksen vauhdissa. Prosessi kysyi yrityksen johdolta kolme yhteistä päivää ja valmis Trailmaker-lokikirja valmistui yrityksen käyttöön kolmessa viikossa.


Trailmaker-asiakas: Kuusakoski. Revanssi Oy. Strateginen muutos edellyttää ammattimaista johtamista

"Halusimme varmistaa omistajille, johdolle ja hallitukselle yhteisen näkemyksen ja ymmärryksen sekä yhteiset tavoitteet. Näin toiminta on läpinäkyvää ja edistymistä voidaan seurata. Toimitusjohtajana olen saanut paitsi tiekartan ja tarkan toimintasuunnitelman, myös työrauhan ja mandaatin toimia yhdessä sovitulla tavalla", Sinisalo kertoo.

Trailmakerin Johtamisnäkymä on käytössä sekä hallitustyöskentelyssä että organisaation työvälineenä. Sinisalo pitää tärkeänä, että strategia ohjaa päivittäistä työtä ja päätöksentekoa.

"Strategioihin ei oikein pääse kiinni, jos linkki operatiiviseen tasoon puuttuu. Trailmakerissa konkretia on sisäänrakennettuna, kun stepit tavoitteiden saavuttamiseksi on määritelty tarkasti.


Trailmaker-asiakas: Teknos. Yhteinen näkemys ja kommunikaatio vievät eteenpäin

"Aloitin Teknoksessa käyttämään Trailmakeria tänä keväänä. Seuraamme sen avulla, että sovitut asiat tapahtuvat ja että fokuksemme säilyy erilaisista tilanteista huolimatta. Itse käytän sitä viikottain. Aika on resursseista rajallisin, siksi on tärkeää keskittyä asioista olennaisimpiin."