Trailmaker-rekrytointi: Mika Rytky korkean tason johtotehtävistä Trailmakeriin

Strategisen johtamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan konkari, DI Mika Rytky, on aloittanut Trailmakerissa Senior Executive Consultantin tehtävässä.

Rytky on tehnyt yli viisitoista vuotta hallitus- ja strategiatyötä ja kehittänyt liiketoimintaa useissa yrityksissä eri toimialoilla. Hän on toiminut mm. PRT-Forest -konsernin toimitusjohtajana sekä sen tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana.

– Olen työstänyt strategioita useilla eri työkaluilla ja käynyt läpi erilaisia strategiaprosesseja. PRT-Forest -konsernissa tutustuin asiakkaan roolissa Trailmakeriin. Kolmen yhteisen projektin perusteella vakuutuin, että Trailmaker on tehokkain ja suoraviivaisin tapa viedä läpi muutoksia, luoda yritykselle strategioita ja myös varmistaa näiden onnistuminen käytännössä, Rytky sanoo.

Rytkyn mukaan strategian suurin sudenkuoppa on, että se liikkuu ylätasolla eikä johda yksittäisten ihmisten työtä millään tavalla. Parhaat strategiat ovat niin selkeitä ja yksinkertaisia, että ne pystytään kommunikoimaan helposti ja muuttamaan konkreettisiksi, aikataulutetuiksi toimenpiteiksi.

– Kun lisäksi huolehditaan, että oikeat ihmiset ovat oikeilla paikoilla, ja jokaisella on ymmärrys tavoitteista ja tulevaisuudesta sekä selkeät tehtävät niiden toteuttamiseksi, syntyy väistämättä innostusta ja tekemisen iloa.

– Yleensäkin haluan rohkaista yritysten johtoa tekemään muutoksia, sillä tämän päivän hyvä tulos ei ole tae huomisesta. Toinen lempiaiheeni on ylivoimainen asiakaskokemus – se on paras turva liiketoiminnan jatkumiselle tulevaisuudessa, Rytky painottaa.

22.5.2019