Trailmaker-rekrytointi: Kasvavan Trailmakerin konsepti vakuutti Kiuru Schalinin

Johtamisen, hallitustyöskentelyn ja kv-liiketoiminnan asiantuntija Kiuru Schalin on aloittanut Trailmakerissä Senior Executive Consultantin tehtävässä.

Yli kolmen vuosikymmenen kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä, strategiamuutosten toteuttamisesta sekä yrityskaupoista takaa vahvan osaamisen strategiatyöskentelyyn Trailmakerin asiakkaiden kanssa.

– Olen urani aikana nähnyt, että strategioita on paljon helpompi luoda kuin saada ne toimimaan käytännössä. Näen Trailmakerissa erinomaisen työkalun, joka laittaa asioita tapahtumaan oikeasti ja nopeassa aikataulussa.

Schalin vakuuttui myös Trailmakerin läpinäkyvyydestä. Trailmaker mahdollistaa sekä hallitukselle että yrityksen johdolle yhteisen näkymän johtamiseen.

– Tämä on strategian implementoinnin kannalta todella arvokasta. Kun strategiaa toteutetaan, kaikki näkevät, mitä tehdään ja missä oikeasti mennään, Schalin sanoo.

Kun tarpeeksi moni taho otetaan mukaan strategiaprosessiin ja varataan tarpeeksi aikaa alkuvaiheeseen, asiat menevät varmimmin siten kuin on suunniteltu. Schalin korostaa, että yhteinen ymmärrys on yksi tärkeimmistä onnistuneen strategian rakennusaineista.

– Ei niin, että osataan luetella yhteisiä sanoja. Strategia juurtuu vasta yhteisen näkemyksen ja syvällisen jaetun ymmärryksen myötä.

15.5.2019