Valtavalo


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Nordic Option. Valtavalo jatkaa kasvuaan


Valtavalo Oy on Pohjoismaiden suurin LED –valoputkivalmistaja. Yritys tuottaa ja markkinoi korkealaatuisia ja kokonaiskustannuksiltaan edullisimpia LED -valaistusratkaisuja. Valtavalon tuotteilla asiakas saa suoria säästöjä ekologisesti kestävällä tavalla. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja se on kasvattanut liikevaihtonsa kolmeen miljoonaan euroon. Valtavalon tavoitteena on kasvaa lähivuosina voimakkaasti.

Kasvun varmistamiseksi Valtavalolla oli tarve yhteisen näkemyksen vahvistamiselle johdon, henkilöstön ja omistajien välille. Kasvua haetaan erityisesti kansainvälisiltä markkinoilta. Tarpeelliseksi koettiin myös pitkän aikavälin tavoitteiden hallittu vaiheistus. Valtavalolle tuotettiin konkreettinen toteutuspolku, jolla varmistetaan strategian toteutus sekä yhteinen näkemys.

Valtavalo Oy:n toimitusjohtaja Markku Laatikainen on tyytyväinen yhteistyöhön Trailmakerin kanssa. "Kaiken kaikkiaan Trailmakerin konsepti on toimiva. Trailmakerin tapa, jolla sovittu prosessi vietiin läpi, oli erinomainen. Trailmakerin tuoma palvelukokonaisuus on selkeä paketti, joka auttaa erityisesti niitä yrityksiä, jotka ovat monessa mukana ja joilla on paljon projekteja käynnissä".08-Jun-2017

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy