Teräselementti


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Trailmaker-asiakas: Teräselementti Oy. “On vain tehtävä päätöksiä ja ryhdyttävä tekemään”


Teräselementti Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa teräshalleja, teräsrunkoja, toimitiloja ja julkisivurakenteita rakennusliikkeille ja kiinteistönomistajille. Vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys hakee nyt voimasta kasvua. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 26 milj. euroa ja ennuste vuodelle 2018 on 32 milj. euroa.

Teräselementti Oy:ssä on toteutettu uudistuksia määrätietoisesti – vastuiden ja prosessien selkeytys, toimihenkilöorganisaation muutokset ja koneinvestoinnit ovat luoneet edellytyksiä kasvulle. Kasvua haetaan nyt uudesta asiakaskunnasta, hallirakentamisesta ja -saneerauksista sekä solmimalla kumppanuuksia.

Trailmakeria käytettiin yrityksessä paitsi strategian linjaamiseen ja fokuksen selkeyttämiseen myös omistajien ja johdon yhteisen näkemyksen muodostamiseen.

”Saimme koko porukalle yhteisen näkemyksen tulevaisuuden suunnasta. Päätimme suuret linjat ja tavoitteet viidelle vuodelle ja sovimme virstanpylväät ja toimenpiteet. Oleellista työssä on ollut, että me kaikki näemme nyt asiat samalla tavalla”, Teräselementti Oy:n toimitusjohtaja Ville Helenius sanoo.

Trailmaker on pakottanut tekemään päätöksiä ja antanut konkreettisen työkalun tekemiseen. Trailmakerin johtamisnäkymä on osoittautunut visuaalisesti selkeäksi ja helppokäyttöiseksi työkaluksi, josta on apua päivittäisessä työssä. ”Strategian toteuttaminen tarkoittaa, että tartutaan töihin ja tehdään asioita, jotka on päätetty tehdä. Iän kaiken voi pohtia asioita yksityiskohtia myöten, mutta on vain päätettävä ja ryhdyttävä sitten tekemään”, Helenius sanoo.
TRAILMAKER on kotimainen konsepti:
- Testaa ja konkretisoi strategian kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla
- Testaa ja konkretisoi strategian toteutukseen tarvittavat resurssit ja kyvykkyyden
- Yhdistää johdon ja omistajien näkemykset kolmessa päivässä
- Muodostaa pysyvän johtamiskäytännön muutoksen läpiviemiseksi06-Nov-2018

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy