Suomen Nettikirpputorit


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Video Vähänkäytetty.fi12-Apr-2016

Trailmaker-asiakas: Vähänkäytetty.fi uudistaa kirpputorien bisnesmallin


Vähänkäytetty.fi on uudenlainen käytettyjen tavaroiden verkkokauppa, jonka taustalla on Suomen Nettikirpputorit Oy, vuonna 2014 perustettu oululainen yritys. Vähänkäytetty.fi:n palvelukonsepti ja -alusta kuluttajien väliselle kaupankäynnille on nyt hiottu valmiiksi. Yrityksen kasvua ovat vauhdittamassa sijoitusyhtiöt M4E ja Sontek Oy. Vähänkäytetty varmisti sijoituksen nopeasti Trailmakerin Venture Express-ohjelman kautta elokuussa 2015. Alkuvuodesta 2016 kasvuun panostetaan erityisesti näkyvyyden lisäämisen kautta muun muassa MTV3-kanavalla pyörivän televisiokampanjan avulla.

Vähänkäytetty.fi uudistaa C2C toimintakenttää tarjoamalla turvallisemman ja anonyymin toimintaympäristön tavaroiden ostamiselle ja myymiselle. Palvelu poistaa siis perinteiseen kirpputorimyyntiin liittyvät ongelmat sekä myyjien että ostajien osalta. Myyjät toimittavat tuotteet yritykselle, minkä jälkeen heidän ei tarvitse huolehtia tavaroidensa esillepanosta, järjestelemisestä tai kyselyihin vastaamisesta. Ostajat puolestaan voivat hakea aiempaan verrattuna tehokkaammin ja monipuolisemmin myynnissä olevia tuotteita ja ostaa kerralla useammalta myyjältä samanaikaisesti, jolloin postituskulujakin täytyy maksaa vain yhden paketin verran. Vähänkäytetty.fi huolehtii siis myynnistä, asiakaspalvelusta ja tuotteiden lähettämisestä ostajille. Kaikki palvelussa myynnissä olevat tavarat ovat samassa keskusvarastossa ja toimituksista huolehtii Matkahuolto.

Suomen Nettikirpputorit Oy:n toimitusjohtaja Ossi Salon mukaan yrityksen läpikäymästä TRAILMAKER-prosessista on ollut paljon hyötyä. ”Tavoitteemme ovat nyt selvillä ja olemme saaneet selkeyttä yrityksen sisäiseen johtamiseen; tiedämme toistemme vastuualueet ja kuka hoitaa mitäkin. Nyt meillä on polku tavoitteeseen ja tiedämme tehdä oikeita asioita oikeaan aikaan. Lisäksi yrityksemme hallitustyöskentely on helpottunut TRAILMAKERIN Johtamisnäkymän ansiosta,” Salo listaa.

Suomen Nettikirpputorit Oy on yksi Trailmakerin Venture Express -ohjelmaan valituista yrityksistä. Trailmakerin Venture Express nopeuttaa kasvuyritysten sijoituskierroksen läpivientiä ja yhteistyön muodostamista suuryritysten kanssa. Lue lisää Venture Express -ohjelmasta ja hae mukaan.


18-Feb-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy