Rannan Teollisuuskone


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Rannan teollisuuskone uudistaa toimintaansa palvelukonseptilla


Jo kolme vuosikymmentä konepajateollisuudessa mukana ollut Rannan Teollisuuskone Oy on vastannut alalla vallitseviin haasteisiin kehittämällä uutta teknologiaa ja yhdistämällä siihen innovatiivisesti palvelukonseptin. Kuluvana vuonna yritys myös osallistui Kasvu Openiin ja sai Metsä Groupin hallinnoiman Biotalous Kasvupolun kunniamaininnan. Rannan Teollisuuskone on mukana TRAILMAKERIN Venture Expressissä.

Yrityksen uusin innovaatio on omaan teknologiaan ja kehitystyöhön pohjautuva teollisuuteen ja urakointiin soveltuva erottelukone, jota myydään asiakkaille palveluna. Biotalous Kasvupolun kunniamaininnan myötä Rannan Teollisuuskoneen palvelu on herättänyt jo laajemmin kiinnostusta, ja yhteydenottoja on tullut mm. suurilta suomalaisilta metsäteollisuusyrityksiltä.

Rannan Teollisuuskoneen valtteja ovat koulutettu henkilökunta ja kilpailukykyä ylläpidetään jatkuvalla toiminnan kehittämisellä. Yrityksessä vallitsevat joustavat työtavat: tehokas tuotannonohjaus ja projektinhallinta ovat saaneet asiakkailta kiitosta. Toiminta on asiakaslähtöistä ja sitä tukevat useat laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Lisäksi yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä tukee tilausten hallintaa ja niiden valmistumista seurataan täsmällisesti läpi tuotantoprosessin.

Rannan Teollisuuskone Oy:n toimitusjohtaja Antti Ranta kertoo TRAILMAKER-prosessista olleen heille hyötyä. ”Lokikirjan avulla viestintä rahoittajien suuntaan on helpottunut. Emme olleet osallistuneet aiemmin vastaavaan prosessiin. TRAILMAKER oli mielestäni selkeä ja nyt meillä on askeleet ja merkkipäivät tiedossa − tiedämme mihin suuntaan kulkea”, Ranta tiivistää.


09-Dec-2015

Selkeyttävä prosessi
01-Dec-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy