Plastep


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Trailmaker-asiakas: Plastep hyödyntää uutta kasvustrategiaa


Plastep Oy on Kuortissa sijaitseva teollisuuden sopimusvalmistaja, joka valmistaa ja myy teknisiä muoviosia sekä osien kokoonpanopalvelua. Plastepin vahvuutena on ollut sen syvällinen ymmärrys asiakkaidensa liiketoiminnasta. Yrityksen asiakkaina ovat merkittävät teollisuusyritykset sekä niiden päätoimittajat. Vuoden 2016 lopussa Plastep toteutti omistusjärjestelyn, jonka tuloksena yritys siirtyi neljän yksityishenkilön omistukseen. Yrityksen uudet omistajat ja johto tunnistivat tarpeen merkittävälle kasvulle sekä toiminnan painopisteen muutokselle.

Sekä lyhyen että pitkän aikavälin kasvun varmistamiseksi Plastep tarvitsi vahvan yhteisen näkemyksen johdon, henkilöstön sekä omistajien välille. Yritykselle piti luoda pitkän aikavälin tavoite ja selkeä kasvustrategia. Strategia tarvitsi myös konkreettisen toteutuspolun sen jalkauttamiseksi sekä muutoksen johtamiskulttuurin. Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi Plastep hyödynsi TRAILMAKER-konseptia.

”Olemme pitäneet TRAILMAKER-konseptista paljon", kertoo Kristiina Ketomäki, Plastep Oy:n toimitusjohtaja. Ketomäen mielestä palvelu on ollut täsmällistä ja asiantuntevaa: "Tapaamisissa ei ole harhailtu vaan menty jämäkästi eteenpäin asia kerrallaan". Hän luottaa TRAILMAKERin toimintaan ja uskoo sen näkyvän tulevaisuudessa myös tuloksissa.19-Sep-2017

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy