Naps Solar


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Trailmaker-asiakas: Taaleri. Naps Solarin kasvua vauhdittamassa


Taaleri Kiertotalous Ky:stä tuli lokakuun 2016 lopussa sovitulla kaupalla Naps Solar Oy:n suurin omistaja. Naps on aurinkosähkön ratkaisutoimittaja ja yksi toimialan kokeneimmista yrityksistä maailmalla. Usean miljoonan euron suuruisen rahoituskokonaisuuden ensisijaisena kohteena on kasvun tarvitsema käyttöpääoma sekä organisaation kehittäminen tavoitteiden mukaiseksi. Rahoituksen ja uusien rekrytointien myötä konsernin kokonaisvolyymin ennustetaan kaksinkertaistuvan vuoden 2017 aikana.

”Aurinkosähkön kysyntä sekä Suomessa että maailmalla on kovassa kasvussa. Ala on hyvin pääomaintensiivinen ja siksi Taalerin kaltaiselle pääomasijoittajalle on tarvetta. Naps on pitkän historiansa aikana toimittanut järjestelmiä lähes kaikkiin sovelluksiin ja lähes jokaiseen maailman maahan.”, kertoo sijoituspäällikkö Pontus Oinonen Taalerilta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Taalerin mukaan toimintaamme. Rahoituksen lisäksi yhteistyö Taalerin kanssa tuo meille runsaasti mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia. Uskon Napsin saavuttavan tavoitteensa yhdessä Taalerin kanssa nopeammin kuin uskallamme edes odottaa.”, Naps Solar Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Rosenlöf sanoo.

Ennen sijoitusta Naps Solar läpikävi TRAILMAKER-prosessin, jossa luotiin yritykselle selkeä kasvupolku ja tavoitteet, sekä varmistettiin yhteinen näkemys strategiasta johtoryhmän, hallituksen ja omistajien välillä.17-Nov-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy