Lämpöpartio.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Trailmaker-asiakas: Lämpöpartio kasvoi viime vuonna 50 %


Vuonna 2011 perustettu yritys saavuttanee vuonna 2018 yli 15 M€ liikevaihdon erinomaisella kannattavuustasolla. Voimakkaan kasvun ja kannattavuuden taustalla ovat Lämpöpartion asiakaslähtöinen konsepti, tuotteistetut palvelut ja poikkeuksellisen tehokas myynti.


Kasvun myötä Lämpöpartio on uudessa strategisessa vaiheessa – laajentuminen sekä maantieteellisesti että uusiin segmentteihin on ajankohtaista. Yritys harkitsee myös ammattimaisen pääomasijoittajan ottamista mukaan yrityksen toimintaan.

Lämpöpartio Oy tarjoaa ekologisia ja kustannustehokkaita lämmitys- ja energiaratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille. Yrityksen ammattilaiset ympäri Suomen asentavat mm. ilmavesilämpöpumput sekä aurinkosähkö- ja maalämpöjärjestelmät. Kaikki palvelut perustuvat huolelliseen asiakkaan energiatarpeen kartoitukseen.

”Trailmakerin konsepti testasi ja kirkasti sekä lyhyen että pidemmän aikavälin tavoitteet. Kasvustrategialle on nyt selkeät ja konkreettiset virstanpylväät ja aikataulutetut toimenpiteet”, toimitusjohtaja Vesa Malmberg sanoo. Prosessissa vahvistettiin myös johtamiskulttuuria, jotta voitiin varmistaa strategian toteutus ja toimivan johdon ja omistajien yhteinen näkemys. ”Trailmaker on todella selkeä konsepti. Se on auttanut meitä aiemminkin.”


TRAILMAKER on kotimainen konsepti:
- Testaa ja konkretisoi strategian kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla
- Testaa ja konkretisoi strategian toteutukseen tarvittavat resurssit ja kyvykkyyden
- Yhdistää johdon ja omistajien näkemykset kolmessa päivässä
- Muodostaa pysyvän johtamiskäytännön muutoksen läpiviemiseksi

 26-Jan-2018

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy