Lämpöpartio


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Lämpöpartio toimittaa omakotitalojen lämmitysjärjestelmäsaneerauksia avaimet käteen –periaatteella


Lämpöpartio Oy toimittaa omakotitalojen lämmitysjärjestelmäsaneerauksia suositulla avaimet käteen –periaatteella. Asiakas saa selkeät laskelmat siitä, kuinka paljon uusi lämmitysjärjestelmä säästää rahaa vanhaan verrattuna. Itselleen voi valita mieluisimman lämmitysjärjestelmän, esim. ilmavesi-, maa- tai ilmalämpöpumpun, tai vaikka aurinkoenergiaa.

Lämpöpartion asiakaslähtöinen konsepti sekä poikkeuksellisen tehokas myynti siivitti yrityksen liikevaihdon peräti kolminkertaistumaan vuoden 2014 aikana. Koska tavoitteena on kasvaa merkittäväksi alan toimijaksi, päätti Lämpöpartio hakea mukaan Trailmakerin Venture Express –ohjelmaan.

”Trailmakerin Lokikirja on ollut meille hyvä työkalu tulevan kasvun rahoittajille viestittäessä. Saimme rahoitusjärjestelyt hoidettua”, toteaa toimitusjohtaja Vesa Malmberg. ”Oli tärkeä saada päässä pyöritelty kasvustrategia konkreettiseen ja seurattavaan muotoon. Nyt meillä on selkeät toimenpiteet joilla toteutamme visiomme ja saavutamme tavoitteemme”, Malmberg tiivistää.

Palautetta asiakkaalta:

  • Kun asiat ovat vain päässä, aikataulut ovat häilyvämpiä, TRAILMAKER ryhdistää
  • Tosi hyvät 3 päivää
  • Kestäisi vähintään 2 kk jos tämän tekisi itse
 


18-Feb-2016

Video Lämpöpartio01-Dec-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy