iStoc


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Istoc kasvaa Kiinan ja Yhdysvaltojen markkinoilla


iSTOC Oy on vuonna 2012 perustettu lääketieteellisten diagnostiikkatestien analysointiin, siirtoon ja säilyttämiseen erikoistunut mobiiliratkaisujen kehittäjä. Yritys toimii jo nyt lähes pelkästään kansainvälisillä markkinoilla ja uusia asiakkaita hankitaan erityisesti Yhdysvalloista ja Kiinasta. Yhdysvalloissa iSTOC odottaa myynnin kasvavan moninkertaisesti ja Kiinassa käyttäjämäärien uskotaan nousevan vuoden aikana miljooniin. TRAILMAKER-prosessin avulla iSTOC on saanut fokusoitua entisestään yrityksen toimintaa.

Terveydenhuollon kustannukset ovat huomattavia globaalisti ja nykyiset diagnostiikkapalvelut ovat sekä hitaita että kalliita. iSTOCin tarjoama mobiilisovellus on helppokäyttöinen ja toimii ilman lisälaitteita. Mittaustulokset siirtyvät suoraan pilvipalveluun, jolloin ehkäistään inhimilliset virheet tiedonsiirrossa ja turvataan datan säilyvyys. Tarkoituksena on, että mahdollisesti tulevaisuudessa myös kuluttajat voisivat hyödyntää sovellusta. Pelkän testituloksen sijaan sovellus tarjoaisi käyttäjälle lisäksi apua tuloksen tulkitsemiseen. iSTOC Oy:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Sakari Lang kertoo asiakkaiden kehuneen yrityksen korkeaa teknologista osaamista ja sovelluksessa käytettyjä teknologiaratkaisuja. Henkilöstön vahva tietotaito käytettävästä teknologiasta ja liiketoiminta-alueesta onkin osa yrityksen suurimpia vahvuuksia.

TRAILMAKER on auttanut Sakari Langin mukaan iSTOCia selkeyttämään ajatuksia. ”Olemme tehneet tuotekehitystä jo kolmen vuoden ajan. Osa asioista oli ehtinyt muodostua itsestäänselvyyksiksi. Avoin keskustelu ja ulkopuolelta tuleva haastaminen auttoivat tarkentamaan fokusta. TRAILMAKER toimii nyt myös takamuistina ja apuna uusissa asiakasneuvotteluissa”, Lang kertoo.


08-Oct-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy