Hockey Unlimited


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Jäälle ammattilaisten varusteissa


Vuonna 2013 perustettu Hockey Unlimited Oy on jääurheiluun erikoistunut innovatiivinen palvelualan kokonaiskonsepti. Toiminnan taustalla on urheilun ammattilaisia, kuten jääkiekkoareenoilla näyttönsä ansainneet Pasi Nurminen, Leo Komarov sekä Hockey Unlimitedin liiketoimintajohtajana nykyisin toimiva Toni Koivunen. Kokemus näkyy tuotevalikoimassa ja palvelussa. Lahdessa Hockey Unlimited palvelee 400 neliön kivijalkamyymälän voimin. Tavara liikkuu myös verkkokaupan kautta aina Kilpisjärveä sekä Baltiaa ja Venäjää myöden. Liiketoiminta on lähtenyt vauhdilla käyntiin muun muassa seurayhteistyön kautta. Laajentuminen kiinnostaa Hockey Unlimitedia.

”Trailmakerin kanssa on rakennettu Hockey Unlimitedin kasvun polkua tähtäimenä kasvaminen Suomessa mutta myös muilla Euroopan markkinoilla. Esimerkiksi Keski-Euroopassa on kysyntää toiminnallemme, sillä varusteet ovat kalliimpia Suomeen verrattuna”, summaa Hockey Unlimitedin liiketoimintajohtaja Toni Koivunen. ”Tarjontamme on monipuolista ja pystymme vastaamaan myös hintakilpailuun. Lisäksi meiltä järjestyy ammattilaiscustomoinnit, joita ei tavallisista ketjuliikkeistä saa.”

Koivunen tietää kahden kiekkoilija-alun ja yhden taitoluistelijan isänä, että hinta ja varusteiden saatavuus puhuttelevat myös suomalaisia jääurheiluharrastajia. ”Valikoimamme laajuus on eduksi myös kotimarkkinoilla. Rakennamme aktiivisesti seuraverkostoa ja seurayhteistyökonseptia.

Menestyminen edellyttää peräänantamattomuutta ja pelikirjan soveltamista käytäntöön. Kurinalaisuus on rakennettu Hockey Unlimitedin DNA:han. ”Olemme edenneet TRAILMAKERIIN nähden aikataulussa. Verkostoja rakennetaan koko ajan, kansainvälistymiseen liittyvät logistiset kysymykset on selvitetty. Verkkokaupan kieliversiot ovat valmiina”, listaa Toni Koivunen. Yleiset näkymät ovat hyvät. Suomessa, missä jääkiekolla on vahva asema, taitoluistelu ja ringette ovat kasvattaneet suosiotaan.

Hockey Unlimited on yksi Trailmakerin Venture Express -ohjelmaan valituista yrityksistä. Trailmakerin Venture Express nopeuttaa kasvuyritysten sijoituskierroksen läpivientiä. Trailmakerin kehittämä ohjelma palvelee myös suuryrityksiä näiden etsiessä lupaavia innovaatioita. Trailmaker lanseerasi Venture Express -ohjelmansa keväällä 2014. Ohjelman yhteistyökumppaneina on yrityskiihdyttämöitä, jotka ovat poimineet mukaan potentiaalisimpia kasvuyrityksiään. Kasvuyritys voi hakea ohjelmaan myös suoraan Trailmakerin websivujen kautta.


07-Apr-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy