FiveWatts


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Five Watts kasvuun suomalaisella ledteknologialla


Five Watts Oy kehittää ja markkinoi uudenlaisia LED-valaistusratkaisuja työkoneisiin ja -laitteisiin. Keinovalaistus mahdollistaa työskentelyn esim. metsätöissä silloinkin kun päivänvalo ei enää riitä. Ongelmana ovat kuitenkin olleet valaistuksen heikkotehoisuus, epäluonnollinen ja silmiä rasittava valon väri ja heikko kestävyys.  Five Wattsin uudenlainen valaistusratkaisu parantaa työturvallisuutta ja tuottavuutta: esimerkiksi yhdenkin prosentin tuottavuuden lisäys metsäkoneella päivässä merkitsee 15.000 € lisäystä sen tuottavuudessa neljän vuoden aikana.

Vahvan tuotekehitysosaamisensa ja uusien hyväksi testattujen ratkaisuidensa myötä Five Watts on nyt valmiina kasvuun ja kansainvälistymiseen.
Tähän muutostilanteeseen yritys päätti käyttää Trailmakerin konseptia varmistamaan kasvupolkusuunnitelmien käytännön toteutumisen. Tällä hetkellä töitä tehdään kasvurahoituksen varmistamiseksi ja tässä toimivana työkaluna ovat olleet Trailmakerin lokikirjat.

Palautetta asiakkaalta:
- Prosessi pakottaa ajattelemaan loogisesti ja eri kulmasta.
- Erittäin tyytyväinen. Erittäin ammattimainen kokonaisuus.
- Erityisesti pidin siitä, että tämä oli avaimet käteen paketti. Olisimme itsekin saaneet jotain kasaan... joskus, ehkä. Mutta ei ikinä näin tehokkaasti. Vain 3 x 5 h meidän aikaa ja tällainen paketti!16-Jun-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy