EID Tech


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
EID Techin mikrotehdaskonsepti lähtee maailmalle


Kuopiolainen EID Tech Oy suunnittelee, myy ja vuokraa kappaletavara-automaatiosovelluksia. Nyt yritys tähtää voimakkaaseen kasvuun uuden robotisoidun täyden palvelun mikrotehdas-konseptinsa avulla. Vuoteen 2020 mennessä liikevaihto on tarkoitus kasvattaa lähes 20 miljoonaan euroon, joka moninkertaistaa yrityksen nykyisen liikevaihdon.

EID Tech Oy teki hiljattain mikrotehdaskaupan Suomessa liittyen uuteen konseptiinsa. Yrityksen tarkoituksena on lisätä tuotettujen kappaleiden jalostusarvoa muun muassa täysin automatisoidun kokoonpanon, testauksen ja pakkaamisen avulla. Kohderyhmänä tulevat olemaan maahantuojat ja investorit. Robottiautomatiikka tekee tuotannosta kustannustehokasta, kotimaisuus takaa korkean laadun ja esimerkiksi EU:n sisällä vältetään logistiikkaan liittyvät tulliongelmat.

EID Tech Oy:n toinen pääomistaja Paavo Käkelä kehuu TRAILMAKER-prosessia loistavaksi. ”Käsittelimme syvällisesti bisneksemme mahdolliset kompastuskivet sekä toimintaamme liittyvät hyvät asiat. Trailmaker on paras konsulttitaloista, joiden kanssa olen vuosien aikana työskennellyt. Fiksua ja hyvin hoidettua toimintaa,” Käkelä summaa

Palautetta asiakkaalta:
- Tuotos on kouriintuntuvampi. Ei pelkkiä kehitysideoita.
- Osaatte poimia oleellisen ja visualisoida sen.
- Uutta ja ihmeellistä ei ole keksitty, mutta Trailmakerin prosessi on auttanut löytämään liiketoiminnan kannalta oleelliset asiat ja keskittymään niihin. Päässä olevista lukuisista kehitysideoista ja ajatuksista saadaan otettua ulos juuri ne parhaimmat.

 

 
10-Nov-2016

EID Tech


TRAILMAKER laadittu 2015. Venture Express-ohjelmaan valittu yritys.


12-Oct-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy