Velvision


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Velvision vei sijoituskierroksensa päätökseen onnistuneesti


Rakennustyömaalla töiden sujuvuus on monien asioiden summa. Velvision Oy on kehittänyt yhdeksi ratkaisuksi sähköisen henkilönosturin, Rapu Workstationin. Nelisen vuotta kehitteillä olleen telineratkaisun prototyyppi valmistui vuonna 2013. Nyt tuotantoon siirtynyttä laitetta myydään ja esitellään täyttä häkää. Rakennusten ulkorakenteiden saneerauskohteet ovat yhtiön tähtäimessä ensimmäisten joukossa. Rapu Workstationin etuja on nopea käyttöönotto, helppo lastattavuus sekä kätevä liikuteltavuus, sillä sitä voi kompaktin kokonsa puolesta kuljettaa autolla.

Tamperelainen Velvision on enemmän kuin valmis markkinoille. TRAILMAKER on tuonut selkeyttä johtamiseen. Lisäksi yritys on vastikään saanut tuotannon laajentamiseen liittyvän rahoituskierroksen päätökseen. ”Nyt on tarkoitus edetä markkinoilla isommin paukuin. Odotukset ovat kovat. Markkinoilla eteneminen on hyvä aloittaa nyt, jotta ollaan valmiita, kun talous elpyy. Uskomme Rapu Workstationin kysyntään, etenkin kun kyseessä on uudentyyppinen rakennustelineratkaisu”, toteaa Velvisionin toimitusjohtaja Jaakko Seppänen.

Velvision on yksi Trailmakerin Venture Express -ohjelmaan valituista yrityksistä. Trailmakerin Venture Express nopeuttaa kasvuyritysten sijoituskierroksen läpivientiä. Trailmakerin kehittämä ohjelma palvelee myös suuryrityksiä näiden etsiessä lupaavia innovaatioita. Trailmaker lanseerasi Venture Express -ohjelmansa keväällä 2014. Ohjelman yhteistyökumppaneina on yrityskiihdyttämöitä, jotka ovat poimineet mukaan potentiaalisimpia kasvuyrityksiään. Kasvuyritys voi hakea ohjelmaan myös suoraan Trailmakerin websivujen kautta.


27-Apr-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy