Vauraus


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Vauraus Suomi on kansainvälistymisen kynnyksellä


Vauraus Suomi on uudenlainen rahoitustalo, joka toimii pk-yritysten ja sijoittajien kohtaamispaikkana. Perustamisesta lähtien yritys on kasvanut kotimaassa erittäin nopeasti. Nyt suunnitelmissa on laajentua kansainvälisille markkinoille vuonna 2017, mihin TRAILMAKER-prosessi on antanut Vaurauden toimitusjohtaja Olli Tannerkosken mukaan hyvää pohjaa. ”Yrityksemme on jo nyt yksi Euroopan suurimmista pk-sektorin rahoitustaloista, vaikka keskitymme vielä vain suomalaisiin yrityksiin,” Tannerkoski kertoo.

Vaurauden oma ja itse kehittämä digitaalinen palvelu Yrityslainat.fi toimii markkinapaikkana, jossa kiinnostavia kohteita etsivä sijoittaja ja tehokasta rahoitustapaa etsivä pk-yritys voivat kohdata. Tässä verkkopalvelussa sijoittajat pääsevät valitsemaan kohteet halutessaan jopa omin käsin – kyseessä on ominaisuus, jolle moni sijoittaja antaa nykypäivänä paljon arvoa. Reilun kahden vuoden aikana Varaus Suomi on välittänyt lainoja pk-yrityksille jo lähes 31,5 miljoonan euron arvosta ja sijoittajille on maksettu korkoja vajaan 2 miljoonan euron edestä. Vauraus Suomen maine asiakkaiden keskuudessa on hyvä ja yrityksellä on 100 prosentin track record. Sijoitusriskiä tasataan Bisnoden kohdeyrityksille tekemällä luottoluokitusanalyysillä.

TRAILMAKER-prosessista Vauraus Suomi haki toiminnalleen selkeyttä ja vauhtia kansainvälistymiselle. ”Saimme prosessit kuntoon ja asioille selkeän suoritusputken. Myös kipeitä päätöksiä päästiin viemään läpi. Yrityksen asiat ovat nyt paremmin organisoituina,” tiivistää Vaurauden toimitusjohtaja Olli Tannerkoski.


13-Jan-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy