Smartblock


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Vakuutimme sijoittajan Trailmakerin avulla.24-Mar-2016

Smartblock jahtaa kasvua Sontekin sijoituksen avulla


Smartblock on keväällä 2015 lanseerattu uudenlainen työtilaratkaisu, joka on vasta saanut sijoituksen sijoitusyhtiö Sontek Oy:ltä. Smartblockin suunnittelusta ja kaupallistamisesta vastaa Smartblock Oy ja itse Smartblock-tuoteperheen on suunnitellut yrityksen luova johtaja Mikko Sarkkinen. Tuotteen valmistaa Ideamoottori Oy. TRAILMAKERin avulla Smartblock on muodostanut yhteisen näkemyksen yrityksen fokuksesta.

Smartblock on kalustemainen työtilaratkaisu, joka soveltuu muun muassa tilanjakajaksi ja kokous- ja työskentelytilaksi esimerkiksi käytävien varsille ja aulatiloihin. Smartblockilla on ylivoimainen tilatehokkuus, sillä tuote tarvitsee mallista riippuen lattiapinta-alaa vain 1,75-3,5m2. Käyttäjä voi aloittaa Smartblockissa työskentelyn välittömästi, joten myös ajankäyttö on maksimoitua. Tuote on hyvin skaalautuva ja sitä on mahdollista räätälöidä asiakkaan mieltymysten mukaisesti. Tuotteen myynti onkin käynnistynyt nopeasti heti lanseerauksen jälkeen. Slush 2015 -kasvuyritystapahtumassa yritys keräsi muutamassa päivässä yli 3 miljoonan euron tarjouskannan, ja yritys on jo tehnyt useita toimituksia pörssiyhtiölle, tavaranvalmistajille ja oppilaitoksille.

Yhteistyö Sontekin kanssa antaa lisää vauhtia Smartblockin kasvulle. ”Tänä vuonna keskitymme vielä Suomen markkinoihin, mutta vuonna 2017 tarkoituksemme on kasvattaa toimintaamme myös kansainvälisesti. Sontek tarjoaa meille kasvumme kannalta tärkeän tukiverkoston”, kertoo Smartblock Oy:n toimitusjohtaja Janne Orava. Ennen yhteistyösopimuksen solmimista Sontekin kanssa Smartblock Oy kävi läpi myös TRAILMAKER-prosessin. Orava kuvaa TRAILMAKER-prosessia erittäin napakaksi ja olennaiseksi vaiheeksi nopeasti kasvavan yrityksen kannalta. ”Tavoitteemme kirkastui – raaka timantti on nyt hiottu valmiiksi”, Orava tiivistää


29-Jan-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy