Qlu


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Qlun tietokanta on kuulemisen Google


Julkisten tilojen induktiosilmukan toimivuuskartoituksia täysin uudenlaisella menetelmällä tarjoava Qlu Oy on aloittanut liiketoimintansa ripeästi. Myynti on käynnistynyt vasta vuosi sitten ja tähän mennessä oululaislähtöinen yritys on tehnyt jo yli 40 kartoitusta eri puolilla Suomea. ”Asiakkaidemme tyytyväisyydestä kertoo se, että olemme saaneet jo jatkuvia asiakkuuksia”, kertoo Qlu Oy:n toimitusjohtaja Juha Nikula.

Suomessa on lain mukaan oltava julkisissa induktiosilmukka tai vastaava äänensiirtojärjestelmä äänen välittämiseksi suoraan kuulolaitteeseen. Samankaltainen lainsäädäntö on käytössä muuallakin ja koska induktiosilmukalla on vahva asema tärkeimpänä äänensiirtotekniikkana, näkee Qlu mahdollisuudet vahvaan kansainväliseen kasvuun.

Induktiosilmukan toimintaa ja kuuluvuutta on perinteisesti kartoitettu joko manuaalisesti tai ei lainkaan. Manuaalinen kartoitus on moninkertaisesti Qlun menetelmää hitaampi ja sen laatu riippuu tekijän ammattitaidosta ja mittauslaitteistosta.. ”Esimerkiksi konserttisalissa voi olla merkittävä ero induktiosilmukan toimivuudessa jopa peräkkäisillä penkkiriveillä”, selventää Nikula. ”Tarjoamamme ajantasainen tilojen kuuluvuustietokanta on käyttäjien tärkein lisäarvopalvelu, kuulemisen Google”.

Kansainvälisen kasvuharppauksen vaatimaa sijoituskierrosta varten totesi Qlu tarvitsevansa TRAILMAKERin apua kasvustrategian virtaviivaistamisessa. ”Nyt meillä on tarjota potentiaalisille rahoittajille selkeä näkemys yhtiöstä sijoituskohteena ja olemme jo alkaneet toteuttaa suunnitelmaa”, Nikula tiivistää.

Qlu Oy on yksi Trailmakerin Venture Express -ohjelmaan valituista yrityksistä. Trailmakerin Venture Express nopeuttaa kasvuyritysten sijoituskierroksen läpivientiä ja yhteistyön muodostamista suuryritysten kanssa. Lue lisää Venture Express -ohjelmasta ja hae mukaan.


09-Sep-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy