Maintscope


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
MaintBox konkretisoi teollisen internetin hyötyjäMaintBox on teollisuuden huoltopalveluille kehitetty visuaalinen palvelu- ja johtamisalusta, joka konkretisoi yrityksille teollisen internetin hyötyjä. Palvelun taustalla on keväällä 2012 perustettu MaintScope Ltd, jonka jäsenet halusivat omakohtaisten kokemusten perusteella kehittää teollisuuden huoltopalvelun, joka olisi riittävän edullinen, nopeasti asennettavissa ja helppokäyttöisempi kuin kilpailijoilla. Tällä hetkellä MaintScope Ltd elää voimakasta liiketoiminnan kasvun aikaa, ja yritys valittiin mukaan TRAILMAKERIN Venture Expressissä.

MaintBox-sovellus vastaa eri alojen, kuten koneistuksen, tuotannon, laitoshuollon ja energiantuotannon yritysten, kohtaamiin johtamishaasteisiin. Olipa yritys suuri tai pieni, palvelut voidaan mitoittaa yrityksen tarpeiden mukaisesti. Sovelluksen avulla yritykset voivat suunnitella huoltotehtäviä, ennaltaehkäistä laitteiden vikoja ja häiriöitä, tehdä yhteistyötä ja jakaa tiedostoja. Käyttäjäystävällisyytensä ja responsiivisuutensa vuoksi sovellus auttaa tunnistamaan ongelmien luonteen ja lokaation nopeasti. MaintBoxin kautta kerätty tieto tallennetaan pilvipalveluun, mikä mahdollistaa huoltoon liittyvän datan tarkan analysoinnin.

MaintScope Ltd:n toimitusjohtaja Lassi Pukkisen mukaan heidän yrityksensä suurin kilpailuetu on osaava henkilöstö. Yrityksestä löytyy tietoa ja osaamista teollisuuden automaatiosta ja siihen liittyvistä prosesseista, ja sovelluksen koodauksesta vastaavat henkilöt ovat myös erikoistuneet teollisuuden tarpeisiin vastaamiseen. ”Kysyntä on jatkuvasti kasvussa ja elämme mielenkiintoista aikaa yrityksessä. Tarkoituksenamme on kuitenkin toteuttaa hallittu kasvu ja taata kaikille asiakkaille riittävän hyvä ja nopea palvelu”, Pukkinen kertoo.

TRAILMAKER-prosessi sai myös Pukkiselta kiitosta. ”Prosessi konkretisoi omia ajatuksia ja suunnitelmat saatiin esitettyä visuaalisessa muodossa. Saimme hyvin tiivistettyä koko strategiamme. Lisäksi pidin Trailmakerin tavasta toimia ja viedä keskustelua eteenpäin. Tehokkuudesta huolimatta kävimme kaikki tarvittavat asiat läpi. Uskon, että käytämme TRAILMAKERIN mallia myös tulevaisuudessa."

Palautetta asiakkaalta:

En kadu hetkeäkään että lähdin mukaan Trailmakeriin. Jo ensimmäisen kerran jälkeen asiat ovat selkeytyneet paljon.

Tämän (TRAILMAKERin) jälkeen tästä ei voi kuin tulla hyvää, ei voida epäonnistua.

Johtamista on tähän asti tehty intuitiolla, vihdoin jotain konkreettista.

1,5 vuotta olen näitä asioita pyöritellyt päässä. Nyt 3:lla tapaamisella kaikki tuli selkeään muotoon.

Todella särmä toteutus. Olen ollut monessa strategiasuunnittelussa mukana ja tämä oli selkein. Ensimmäistä kertaa suunnitelma sisälsi konkreettisen tekemissuunnitelman, nyt tiedämme mitä meidän pitää tehdä.

03-May-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy