Flexound


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Määrätietoinen kasvupolulla eteneminen poiki Flexoundille sijoituksen


Flexound Systems Oy:n äänituntumasoitin, hieman tyynyä päällisin puolin muistuttava Taikofon Therapy FeelSound Player on uudenlainen tapa kuunnella ja tuntea musiikkia moniaistisesti. ”Alun perin lasten toimintaterapiaan kehitetyllä innovaatiolla on paljon sovellusalueita ja kohteita”, kertoo Flexoundin toimitusjohtaja Mervi Heinaro. Äänituntumateknologian tulevaisuuden hän näkeekin olevan enemmän viihdekäytössä. Taikofon Therapy on yrityksen ensimmäinen valmis tuote, jonka myynti käynnistyi elokuussa 2015.

Vastikään onnistuneesti päättynyt sijoituskierros tuotti Flexoundille lähes 600.000 € rahoituksen kotimaisilta ja kansainvälisiltä enkelisijoittajilta. Lisäksi Tekes on myöntänyt yritykselle mm. T&K lainoitusta. ”Nyt pääsemme etenemään uusien kuluttajatuotteiden tuotekehityksessä sekä työstämään IPR-asioita eteenpäin”, iloitsee Heinaro.

Flexound Systems Oy on yksi Trailmakerin Venture Express ohjelman yrityksistä. ”Läpikävimme TRAILMAKER-prosessin verrattain varhaisessa vaiheessa maaliskuussa 2015. Olemme edenneet prosessissa päätettyjen virstanpylväiden mukaisesti ja saavuttaneet sovitut tavoitteet aikataulussa”, selventää Heinaro yrityksen vaiheita. ”Trailmakerin lokikirja ja strategiaote ovat olleet hyvänä työkaluna viestinnässä niin sijoittajille kuin tukirahoittajillekin”.


03-Mar-2016

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy