Bemecon


–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Netti-ihme


Bemecon Solutions yhdistää maailmanluokan tuotteet huippuosaamiseen ja antaa välineet häiriöiden nopeaan selvittämiseen. Tietojärjestelmien käytettävyyden ja suorituskyvyn valvontaan erikoistunut yhtiö selvitti TRAILMAKERIN avulla organisaationsa mahdollisuudet edetä kasvupolullaan.

”Netti ei toimi” on hyvin yleinen valitus nykypäivän yrityksissä. Bemecon Solutions perustaa yritystoimintansa sille, että heidän edustamilla välineillä tietojärjestelmien häiriöt saadaan paikannettua nopeasti ja korjattua. ”Näyttäisi siltä, että useimmilla organisaatioilla on haasteita tietojärjestelmien suorituskyvyssä”, sanoo Bemecon Solutionsin toimitusjohtaja Sakari Haapaniemi. Hänen mukaansa peräti 73 prosentilla organisaatioista on käytettävyys- tai suorituskykyongelmia tietojärjestelmissään ja näistä ongelmista kolmannes on vielä kuukauden jälkeen ratkaisemattomana. ”Me luomme palveluita ja ratkaisuja, joiden avulla nämä ongelmat saadaan selvitettyä”, hän kertoo.

Bemecon Oy perustettiin alun perin vuonna 2003 ja toimii nykyään nimellä Bemecon Solutions Oy. ”Vaikka nykyinen yhtiömme on vasta kolme vuotta vanha, olemme palvelleet asiakkaita jo toistakymmentä vuotta”, Haapaniemi selventää. Yhtiön kilpailuetu kiteytyy hänen mukaansa maailmanluokan tuotteisiin yhdistettynä huippuosaamiseen: ”Meillä on monitorointiin maailman parhaat välineet, jotka kaivavat dataa tietojärjestelmien syövereistä, ja hyvä osaaminen, eli kyky analysoida mistä ongelmat johtuvat.”

Haapaniemen mukaan Bemecon Solutionsin liiketoiminta on edennyt tasaisesti. TRAILMAKERILTA he hakivat eväitä kasvun vauhdittamiseksi. TRAILMAKERIN avulla Bemecon kävi järjestelmällisesti läpi strategiansa sekä siihen liittyvät skenaariot. ”Nyt on selkeästi määritelty eteneminen työkaluineen”, toteaa Sakari Haapaniemi.


01-Sep-2015

Trailmaker

Strategy. Execution. Common View.

© 2016 Trailmaker Oy